Rokjes

Rokjes

Rokjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten en maten. Dit supervrouwlijke item  is een zekere musthave in de kledingkast van een vrouw. Eén van de meest hippe trends van de laatste tijd is toch wel de maxi skirt. De maxi skirt is een lange rok, de meestal tot op de enkels komt. Je vind deze rokjes bijvoorbeeld op de rokken shop van UniQ kleding (zie merkjurkjes.nl).

Asymmetrische rok

De soepelvallende rok is gemakkelijk te combineren met een strakke top en platte sandaaltjes voor een boho chique stijl. Maak de loof af met een haarbandje, een (nep)bloem en/of een collectie armbanden. Trés Woodstock. Als je liever een romantische look wilt hebben, dan kun je voor een maxi rok met een zachtroze bloemenprint gaan. Deze kun je dan combineren met pastel sleehakken een een lieflijk wit blousje. Een andere, unieke rok is de assymetrische rok. Deze rokken zijn assymetrisch aangezien ze kort van voor en lang van achter zijn. Dit geeft de rok een speels effect en het is een echte eyecatcher. De assymetrische rok kun je op dezelfde manier combineren als de maxi skirt, dus bijvoorbeeld met een stel mooie enkellaarsjes met hak en een strakke top.

Voor iedereen een matchende rok

Behalve de maxi skirt en de assymetrische rok hebben we natuurlijk ook nog de kokerrok, de ballonrok en de minirok. Hiermee kun je dus wel stellen dat de rok ontzettend veelzijdig is. Bij ieder figuur en bij elke persoonlijkheid is er wel een rok die matcht. Een stoere leren rok voor de biker chick, een schattig pastelkleurig rokje voor de romantische meid en een asymmetrische rok voor de fasionista.