Kledingtips voor kleinere dames

Ben jij het ook zo zat dat alle jeans áltijd te lang zijn? Of vind je een mooie outfit maar zie je er al snel uit als een “propje”? Wij hebben enkele onmisbare tips voor je zodat je je langer kunt kleden dan je bent. Er zijn namelijk talloze trucjes waarmee je je benen bijvoorbeeld langer kunt laten lijken. Ben je benieuwd welke tips dit zijn? Lees dan verder.

Optisch lange benen

Het dragen van hakken is natuurlijk een onmisbaar fashion tipje dat je kunt toepassen, maar er is nog een tip waardoor je je benen nóg langer kunt laten lijken. Draag je een outfit in de kleur zwart? Zorg dan dat je heels ook zwart zijn. Wanneer je schoenen en je broek/legging/panty in één kleur zijn, dan lijk je optisch langer. Een simpel maar doeltreffend trucje.

Broek te lang?

Heb je een mooie nieuwe broek gezien, maar zijn de broekspijpen weer veel te lang? Soms ziet het ook mooi uit als de broekspijp ietwat gerimpeld zit. Vind je dit wel een probleem? Dan zijn er nog andere opties naast het laten innemen van de broek. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de broek om te slaan. Dit kan naar binnen en naar buiten, en beide manieren geven een eigen uniek effect.

Shop op de kinderafdeling

Het klinkt misschien een beetje raar, maar op de kinderafdeling kun je prima winkelen! Het grote voordeel is dat het een stuk voordeliger is, ten opzichte van full price dames kleding. Daarnaast zitten de grote kindermaten veelal beter dan de kleine damesmaten. Maten zijn overigens sowieso redelijk subjectief. Kijk liever naar hoe iets zit dan naar de maat. Dit maakt online shoppen wel ietwat lastiger, maar offline shoppen wordt zo des te leuker.