Little black dress

Hij is tijdloos en onmisbaar in de kledingkast van elke vrouw, je raadt het al; 'de Little Black Dress'. Het is eigenlijk een heel simpel ding voor iets wat toch zó essentieel is. Maar juist deze simplicity is key. Zwart is dé kleur waar je voor gaat wanneer; je niet weet wat je aan moet doen, je classy het huis wilt verlaten, je een feestje op z'n kop wilt zetten.. etc. Daarom moet elke vrouw minimaal 1 LBD in haar bezit hebben, je kan nou eenmaal niet de mist in gaan met zwart.

Stijlen

Deze Little Black Dresses komen voor in allerlei verschillende soorten en maten. Het kan een avondjurk zijn of een leuk cocktailjurkje, maar ze zijn voornamelijk aan de korte kant, en hebben verder een vrij simpel model. De een heeft een lang mouwtje, de ander is strapless, maar 1 ding hebben ze gemeen: en dat is dat ze allemaal lekker vrouwelijk zijn.

Combineren

Dankzij de simpele uitstraling kan de LBD op verschillende manieren gedragen en gecombineerd worden. Wanneer het tijd is voor een wilde avond uit, combineer je hem met opvallende accessoires zoals een paar statement oorbellen, pumps en een leuke clutch. Je kan er ook voor kiezen om het lekker rustig te houden en hem te dragen met speelse sneakers eronder, bijvoorbeeld op een lekkere shopdag. De keus is volledig aan jou! Laat je inspireren door je gevoel en kijk waar het je brengt. Een ding is zeker: hij gaat nooit uit de mode, dus koop er gerust nog een!