Kokerrokken

Een sollicitatie? Vergadering of een belangrijke meeting met het bestuur? Draag een kokerrok waarmee zakelijk voor de dag komt. Ook is het mogelijk om voor een chique outfit te gaan met een mooie kokerrok in combinatie met een feestelijke paar schoenen.

Ga voor zakelijke outfit

Er zijn talloze combinatie die je kan maken met een kokerrok waardoor je eigen draai geeft aan je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een rok in combinatie met een leuke blousje waardoor je een eigenwijze look creëert. Of ga je voor extra zakelijk dan combineer je de kokerrok met een bijpassend colbertje en een mooie laars of een stijlvol paar hakken. In iedere kledingkast van de dames onder ons kunnen items gevonden worden die prachtig bij een kokerrok passen. Stel je look samen en kom zelfverzekerd voor de dag.

Kokerrokken

Kokerrokken Een kledingstuk dat echt onmisbaar is in de kledingkast van een vrouw is de kokerrok. Deze rok zorgt ervoor dat je meteen een business uitstraling krijgt, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. De kokerrok, ook wel pencil skirt genoemd, heeft een retro uitstraling, dit komt omdat deze in de 40er jaren veelvuldig ge

Lees meer...