Galajurken

Tegenwoordig zijn er steeds meer type feestjurken. In allerlei verschillende lengtes, designs en stoffen. Galajurken zijn dé feestjurken als het gaat om een bijzonder moment zoals een gala, (formeel) feest of een première. Het vinden van de perfecte galajurk is een uitdaging.

Het model

Deze feestjurken komen in vele kleuren en varianten. Daarbij horen natuurlijk ook accessoires en pumps(!). De zwarte galajurk is het meest voorkomend. De opties zijn echter oneindig. Het is de bedoeling dat je er sexy uitziet in een galajurk, daarom kan een diepere decolleté of een laag uitgesneden rug er mooi uitzien. Echter kan het snel bloot ogen. Het is belangrijk om je te kleden aan de hand van de gelegenheid. Bij een formelere gelegenheid, kun je beter een jurk dragen die meer gesloten is. Van je figuur hangt af hoe diep je decolleté kan zijn. Hoe compacter je borsten, hoe lager de decolleté kan zijn. Bij wat grotere borsten is het verstandig om dat niet te doen, want dan kun je verwachten dat alle aandacht daar naartoe zal gaan.

Strapless galajurken

Deze jurken zijn super mooi en ze laten je schouders er mooi in uitkomen. Daarentegen moet de jurk fijn zitten, je wilt natuurlijk niet dat die afzakt. Een halter galajurk is hiervoor geschikt. Ook deze jurk zorgt ervoor dat je schouders er mooi in uitkomen en het past bij ieder figuur. Deze jurk kan door de halter niet afzakken. Top!

Lengte en kleur

Een lange gala jurk is geschikt voor een formeel feest en oogt classy. Voor een informeel feest kun je kiezen voor een kortere galajurk. Hierin heb je meer bewegingsvrijheid. Deze jurk ziet er wat meer sexy uit en is perfect voor iemand met lange benen!
Het model van een klassieke galajurk is zwart. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen variëren in kleur. Zo bestaat er een neutrale, elegante kleur, zoals een champagne- of een huidkleurige jurk. Wil je opvallen, dan kun je kiezen voor een kleur als rood, paars of blauw. Kies een jurk die mooi uitkomt bij jouw haar en/of oogkleur.