Cocktail jurken

Cocktail jurken

Een cocktailjurk is een feestjurk die meestal wordt gedragen op cocktailparty's. De jurken kunnen uit verschillende lengtes bestaan: tot op de enkel en daarboven. Meestal valt een jurk tot op de enkel in de categorie 'avondjurken'. Daarom gaan we er even vanuit dat een cocktailjurk een korte feestjurk is. Er zijn eindeloos veel modellen die je kunt combineren met leuke accessoires tot een fashionable party outfit. Zo zorg je ervoor dat jij het stralende middelpunt bent bij elk feest.

Little Black Dress

De Little Black Dress, oftewel de LBD, is een trend die waarschijnlijk nooit zal verdwijnen. Elke vrouw moet in het bezit zijn van een mooi zwart jurkje. Style dit jurkje af met opvallende accessoires, zoals bijvoorbeeld een glitter clutch en mooie gekleurde heels en je hebt een simpele maar supervrouwelijke party outfit. Wil je liever in een iets opvallender jurkje je entree maken op dat leuke feestje? Zoek dan eens naar een jurkje met pailletten. Dit indrukwekkende jurkje heeft niet veel accessoires nodig. Ook de goddess modellen doen het goed op feestjes. Dit zwierige, meestal lichtgekleurde jurkje valt erg mooi en is goed te combineren met een leuk sandaaltje met hak en mooie armbanden. Enkele merken tips: kijk voor een leuke LBD bijvoorbeeld bij merken als Miss Sixty of Guess.

Huidkleurige jurkjes

Cocktailjurkjes zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, maar de trend van het moment is toch wel nude. Deze huidkleurige jurkjes doen het erg goed, zeker in combinatie met zwart. Dit geeft een extra chique uitstraling. Combineer dit zonder veel poespas, dus met een paar mooie zwarte pumps en een huidkleurige clutch. Dit is alles wat een dergelijk jurkje nodig heeft.

Kijk voor meer mooi cocktailjurken en andere kleding bv op dameskleding.uwpagina.nl